lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tulipahan tehtyä...

On aikoja, jolloin mikään ei onnistu. On aikoja, jolloin innostus ompelemiseen lopahtaa kesken kaiken. Puolivalmis vaate jää UFO-laatikkoon. Tässäpä muutama "taistellen loppuun asti" -ompelus.


Näissä housuissa on vyötäröresori odotellut ompelemista parisen vuotta... En tyllää kuosista enää yhtään ja resoritkin on väärän väriset.

Kankaat jostai, kaava mahdollisesti muokattu  Saimeista (Ottobre)



 Tätä paitaa ei ehkä koskaan tulla pitämään meillä. Kangas venyy ja paukkuu, eikä joustis ole meidän 5-vuotiaan lempparimateriaaleja. Tulipa tehtyä kuitenkin.

Kaava: Little Lamb (Ottobre) ja kankaat Ellen&Elvira


Tässä hupparissa huppu vastusti viimeiseen asti eikä meidän ekaluokkalainen tykkää pitää huppuja takin alla. Voi siis olla ettei tämäkään päädy käyttöön ellei sitte kesällä, kun ei enää tarvi takkia...
Joustocollege http://koenigreich-der-stoffe.net/ ja  resorit sekä silityskuva Michas Stoffecke. Tähtijersey Hannan Kangas.  Kaava Be careful out there (Ottobre)

1 kommentti:

  1. Mun on kanssa vaikeaa jatkaa sellaisten ompelusten tekemistä, jotka eivät vaan iske. Mutta nämä ovat kyllä hienoja! Toivottavasti siis tulevat käyttöön.

    VastaaPoista