perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kenties vanhan toistoa?

Tässäpä viimeeksi taisin mainita, että niitä tunikoita/mekkoja on tullut useampikin leikottua. Mitäpä sitten muuta esittelemään, kuin niitä melkein samanlaisia erilaisissa kuoseissa!

Tykkäsin tästä Ottobreen Princess-kaavasta. Jätin helmakumpparin pois, kavensin sentin taitteelta, enkä rypyttänyt framilonilla. Muutoin sama kaava. Tykkään siitä, että helma jää vähän pönköttämään joka suuntaan!  Ja koska malli on melko väljä, sopii siihen hyvin nämä Noshin ei-niin-joustavat -trikoot. Tää tunika on kertaalleen pesty ja tuo satiininauha helmassa meni vähän erikoisen näköiseksi.

Tyttö kävi taas vaihtamassa lierihattunsa pipoon. Pipo on pop! (Sekin äidin testiversiona tehty joskus keväällä.)   Ei kai sillä niin väliä, mitä päässä on, kunhan jotain on.
Kaava: Ottobre Princess muutoksin
Kangas: Noshin single Tenavakulmasta

 Tää seuraava onkin ihan fiasko. Kangas oli vähän tylsä ja koitin keksiä jotain piristystä . Laitoinpa siihen sitten silityskalvosta leikeltyjä perhosia. Värivalinta oli ihan väärä, kun ei nuo perhoset tuosta kankaasta erotu. Yritin sitten vielä kikkailla ompelemalla perhosiin hopealankaa. Hullummaksi vaan meni. No, kotikäyttöön tai yöpaidaksi tämä kelpuutetaan.

Kaava: samat kuin edellisessä postauksessa
Kangas: kirppislöytö, silityskalvo Pikku Piltti

Aikoja sitten vaihtarina saatu Marimekon leijonatrikookin pääsi käyttöön. Tähän en tehnyt mitää kikkailuja, mutta vähän yöppärimäinen fiilis tässäkin.


Kaavat: sama kuis edellinen
Trikoo: Vaihtarikangas, Marimekkoa

Tässäpä sitten todistusaineistoa siitä, kuinka vahva kone tuo Bernina on. Se ompelee sujuvasti myös paksua muovia!


Ja noita tunikoita riittänee vielä seuraavaankin postaukseen, kun nittä tuli tosiaan "vähän" leikeltyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti