torstai 6. helmikuuta 2014

Viserrys ja Funny sleeves

Miusta on tullut laiska bloggaaja. Ajattelen aina bloggaavani sitten, kun saan jonkin kokonaiseuuden tai muutaman saman kategorian vaatteen valmiiksi. Sitten kun ne valmistuvat ja menevät suoraan käyttöön, niin ne jäävät kuvaamatta. Ajattelen aina, että sitten kuvaan, kun tulevat pesusta. Tosiasiassa kuvaaminen venyy ja vanuu ja sitten vanhan vaatteen bloggaaminen tuntuu jo ihan turhalta. Pitäisiköhän tässä ihan ryhdistäytyä?

Tässäpä kuitenkin luottokaavalla (Ottobre Viserrys) ommellut paidat. En ole tehnyt kaavaan juuri mitään muutoksia. Hihoja olen vähän lyhentänyt tai ainakin suunnitellut tekeväni niin.

Tätä pöllötrikoota oli niin vähän, että ompelin helmaan pari röyheloä. Tykkään hörhelömallista. Tosin seuraavalla kerralla taidan kääntää reunan enkä ommella rullapäärmeellä. Nyt tyo tuppaa vähän rullautumaan.

Kaava: Ottobre Viserrys
Trikoot: pöllö vaihtari ja musta Triteks
 Tässä ihan peruspaita samalla kaavalla. Kangas on kauan marinoitunut ihanuus. Tässä on vaan niin kauniit värit!

Kaava: Ottobre Viserrys
Trikoo: ? (Kauan kaapissa makuutettu.)


Tässäpä vielä testasin Funny sleeves -kaavaa. Aika piukea meidän normivartaloiselle tytölle. Hihojen rypytys on kyllä ihan hauska.
Kaava: Ottobre 1/2012 Funny sleeves
Trikoo: Facebookin jostain kangasryhmästä

1 kommentti:

  1. Kivoja vaatteita!
    Minäkin joskus mietin, että viitsinkö jokaista paitaa taikka housua blogata erikseen, mutta jos jätän odottamaan muita samanmoisia niin unohtuu koko juttu, siksi mieluummin vaikka yksi kerrallaan! ;)

    VastaaPoista