sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Paitakaavaa etsimässä vol 2 -Miwiä kerrakseen

Miwin muokkailu jatkui sitekästi, mutta veiläkään se ei ole täydellinen. Kaupan vaatteilla istuvuus ei ole niin tärkeä, mutta kun itse tekee, niin silloin vaatteen pitäisi olla minusta istuva. Muutenhan työ menee ihan hukkaan, kun kaupasta saattaa kuitenkin saada jonkun rätin halvemmalla.

Tässä Miwin tunika, jossa aivan järkyttävä selkäryppy! Olan sain suht sopivaksi, mutta tuo selkä...

 Tässä hauskasta Palokärkikankaasta yömekko. Tähän oli hyvä testata Miwiä. Tämä on melko kaapu, mutta selkäryppy ei näy pahasti väljyyden takia.
Kaava: Miw koko M
Trikoo: Triteks

Tässä Miw-tunika selästä, jossa näkyy tuo hurja ryppy tai oikeastaan uloke. Tälle täytyy vielä jotain tehdä, ennen kuin voi pitää julkisesti päälllä.
Kaava: Miw M
Trikoo: Triteks
Kysäisin Linneliltä neuvoa, miten saisin selkärypyn pois (Linnelin blogissakin on nyt hyvät ohjeet) ja päädyin seuraavaan paitaan tekemään notkoselkämuokkauksen. En koe, että selkäni olisi hirveän notko, mutta testasin vinkkiä. Tästä paidasta tulikin jo melko hyvä selän osalta. (Tosin voi johtua siitäkin, että malli on tiukempi,) Olat taas jäivät liian kapeiksi, kun olin jo ihan sekaisin, mihin Miw-versiooni olin olat nuokannut. :)

Kaava: Miw
Trikoo: Ikasyr

Selässä jotain ryppyjä, muttei sellaista pussia kuin tuossa kukallisessa. Tämä Ikasyrin vinoraitta oli aika pettymys, kun sain sen käsiini. Valkoinen osa oli ihan sinertävä. (Kuvassa se ei näy niin selvästi.) Päätinkin laittaa kankaan kloriitti-kylpyyn ja valkoisesta tuli valkoinen ja harmaasta kivempi vaaleampi harmaa. Heitin kloriittiin pari muutakin kangasta, mutta niistä lisää myöhemmin.

"Omaa paitakaavaa etsimässä" -postaukset jatkuvat vielä myöhemmin. Yksi uusi kaavakin on päässyt testaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti