keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Joustofroteiset mekot

Minulle on kertynyt kummasti erilaisia joustofroteita kaappiin, mutta tosi vähän olen niistä mitään ommellut. Niinpä otin muutaman joustiksen käsittelyyn. Mitäpä sitä kesällä muutakaan tekisi kuin mekkoja. Tosin Runoratsu-liivimekko on aloitettu jo jokunen kuuausi sitten. Liekö edes sopiva enää?

Mansikkajoustis on siskoltani vaihtarina tullut. Ihana kangas ja vielä ihanampi päällä. Kuva jäätelönsyönnin jälkeen, joten tytön kasvot on vähän jäätelössä. Toki meillä pesullekin pääsee... Mekko ei kirraa edestä, vaikka kuvassa siltä näyttää. Kuvat on nopeasti räpsitty, kun vauhtia kuvattavalla on sen verran, ettei perässä meinaa pysyä!

Kaava: Orelma kavennettuna
Joustofrotee: vaihtari





Tämä Runoratsu-liivari näyttää vähän oudolta tässä kuvassa, mutta istuvampi on päälle puettuna.


Kaava: oma muokkaus jostakin
Joustofrotee: Selia
 Tähän malliin kavensin Orelmaa viitisen senttiä taitteelta ja hihoja 2,3cm taitteelta. Nyt tämä on jo aika sopiva tytölle.


Päätinpä sitten testata uutta paininjalkaa aplikoimalla perhosen. Ei niin onnistunut aplikaatio, mutta aivan mahtavaa jälkeä sain aikaiseksi tuolla paininjalalla! Ei tullut venymiä tai kurttuja tai mitään muutakaan hampaiden kiristymistä tapahtunut. Voisinpa jotakin lisää aplikoida...
Kaava: Mekkotehtaan Orelma
Joustis: Vanhoista jemmoista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti