torstai 14. marraskuuta 2013

Kettutyttö ja leggareita talveksi

Päivät pimenee ja väsymys koittaa selättää minut. Tähän vuodenaikaan tekisi mieli vain olla ja istuskella teekuppi kädessä ja villasukat jalassa. Sehän on tietysti mahdotonta, kun on työ ja lapset ja nyt meille muutti vielä koiranpentukin. Kaikesta huolimatta olen minä jotain saanut ommeltuakin.

Noshin Kettutrikoo on jo kauan marinoitunut kaapissa odottamassa sitä oikeaa kaavaa. Trikoo ei ole kauhean joustavaa, joten piti etsiä vähän väljempi malli toteutettavaksi. Ottobreen Princess osoittautui tähän(kin) loistavaksi kaavaksi. Tällä kertaa en kaventanut sitä yhtään ja hyvä tuli!

Kaava: Ottobre Princess koko 92
Trikoo: Nosh (resori jemmoista)

Tunikalle piti tietysti tekaista sopivat legginssit kaveriksi. Talvella tykkään pitää lapsella vähän paksumpia housuja, joten velour oli tähän oivallinen valinta. Ruusunnuppu-kaava sopi hyvin tällaisiin ei niin joustaviin veloureihin. Trikooseen kaava oli minusta vähän liian väljä.


Kaava: Ottobre Ruusunnuppu 86cm
Keltainen luomuvelour: Nosh, oranssi velour Fabriina(?)

Ja kun legginsseihin löytyi sopiva kaava, niin pitihän niitä vielä muutamat muutkin surauttaa. Näille täytyy ehkä alkaa kehitellä sopivaa yläosaa seuraavaksi...


Mie en kyllä yhtään osaa tai jaksa asetella näitä tuotoksiani. Kaikki leggarit on oikeesti samankokoisia ja tunikan helma on suora ja hihat yhtä pitkät... Niin ja kiitos tunnustuksesta, Piiku! Palaan siihen sitten seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti