maanantai 30. joulukuuta 2013

Poikien paitoja

Pojat ovat venähtäneet taasen pituutta. Meidän pojat on semmosia kukkakeppejä, että ne kasvaa pituutta, mutta leveys pysyy samana. Erityisesti esikoinen on tosi hoikkanen ja menee omalla miinuskäyrällään. Kyllähän nuo syövät, mutta painoa ei kerry sen enempää. Onneksi neuvolassa (ja kouluterveydessä) ymmärtävät, ettei meillä lapsia kuitenkaan nälässä pidetä.

 Hoikkasille pojille monet kaupan vaatteista on aika leveitä. Muutaman merkin vaatteet sopii hoikemmillekin lapsille.  Itse tehden saa sopivia, mutta kaavat joutuu testaamaan ja mahdollisesti muokkaamaan. Tässäpä seuraavassa onkin paitakaavojen testausta.

Ja pahoitteluni heti vinksahtaneista kuvista. Vaatteiden asettelu, kuvien ottaminen ja muokkaaminen ei ole minun alaani... Oikeasti nämä paidat on ihan symmetrisiä.


Tämän paidan alle sopii hyvin aluspaita, kun on väljä, muttei kuitenkaan liian leveä.

Kaava: Ottobre Little Lamb 122cm
Trikoo: Lasten Metsola
 Nämä teepparit on melko väljiä meidän pojille, joten slimmimpi kaava vielä hakusessa. Nämä sopii hyvin kesällä pidettäviksi, kun ei ole ihonmyötäisiä. aluspaidaksi on etsittävä joku muu kaava. Itse asiassa nämä onkin jo kesällä leikottuja, mutta en jaksanutkaan ommella valmiiksi...

Kaava: Ottobre 3/2013 Brave Firemen 128cm
Trikoo: Käpynen
 Ja joskus huomaa, kun vaate on valmiina, että onkin aikannu kaksi etukappaletta... Ei anneta sen häiritä!


Kaava: Ottobre 3/2013 Brave Firemen 122cm
Trikoo: Michas Stoffecken ylläripaketista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti