tiistai 21. tammikuuta 2014

Lucky cat

Tämän tunikan löysin hiljattain ufolaatikosta. Se jäi kesällä kesken, kun mielestäni kaava näytti kauhean leveältä ja lyhyeltä. Päätin nyt kuitenkin sisukkaasti ommella sen valmiiksi. Keskeneräisten laatikko pursuilee niin paljon, että sinne on tehtävä tilaa. Siinä vaiheessa kun hihan palaset ja housun lahkeet vyöryvät lattialle, koira menee niiden päälle makoilemaan. Liekö vinkkinä minulle, että olisi aika tehdä asialle jotain!

Tästä tunikasta vielä. Ei pitäisi mitään (tai ketään) tuomita ensivaikutelman perusteella. Tuomio voi olla ihan väärä. Sepä nähtiin nyt, kun valmis tunika (vai mekko) on ihana ja kaava on oikein hyvä pienin muokkauksin. (Ainakin pituutta pitää lisätä reippaasti ja helman alin kaitale voisi olla hiukan kapempi, mahdollisesti myös leveys kokoa pienemmästä.) No ensikerralla olen sitten viisaampi ja teen kaiken loppuun asti valmiiksi.  (Tai niin ainakin uskottelen itselleni...)

Mutta sen enemmittä jaarituksitta. Saanen esitellä: Lucky cat!

-"Otetaanko taas kuvia?"
-"Joo."
-"Istumaa."
-"Voisitko käydä seisomaan, niin mekko näkyy?"


-"Ei kun makaamaan."


"Valmis!"
Kaava: Ottobre Lucky cat 1/2012
Trikoot: vihreä vaihtareilta, Pinkkipilkullinen Stenzon KDS

Että semmosia kuvia tällä kertaa. Tästä voi nähdä, kuinka hienosti tunika sopii myös makuuasennossa käytettäväksi. :)

3 kommenttia:

  1. Onpa tosi ihanan raikas mekko! :) Kavensitko siis kaavaa vai et? Olen meinannut samaa kaavaa kokeilla, mutta en ole sitten rohjennut vielä, juurikin tuon leveyden vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on siis kesällä alotettu ja otettu koko 86cm. Nyt kun tyttö käyttää 92 (jossai 98) kokoisia vaatteita, niin leveys on hyvä. Pituutta täytyy vaan lisätä, kun on aika lyhyt. Tässä kaavassa saa kyllä kivasti hyödynnettyä tilkkuja!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista